Zoomdak Dakwerken

Het bedrijf

Zoomdak heeft jarenlang ervaring in het aanleggen en renoveren van daken in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een dakbedekker met hart voor zijn vak en klanten? U heeft hem nu gevonden.

Sinds 2002 is Zoomdak actief. De afgelopen jaren heeft hij reeds vele grote en kleinere projecten van verschillende afmetingen voltooid, zowel voor aannemers als particulieren.

Zoomdak heeft ruime ervaring met diverse isolatielagen en verschillende toplagen, zoals bitumen, kunststof (PVC) en EPDM.

Zoomdak Dakwerken

Last van een lekkage?

Niets zo vervelend als een plotselinge lekkage in uw dak. Het zorgt niet alleen voor wateroverlast, maar kan ook schade aan huis en inrichting veroorzaken. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om het probleem te verhelpen.

Onze werkwijze

Er wordt altijd eerst een vrijblijvende afspraak gemaakt met de klant om een goede indruk te krijgen van de situatie. Zonder enige verplichting wordt u geadviseerd over de vereisten en de mogelijkheden. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de benodigde werkzaamheden.

Waarom vernieuwen als reparatie ook kan?

Na lange trouwe dienst van uw dak kan het zijn dat er in de loop van de tijd schade onstaat. Bij de eerste inspectie van uw dak wordt er gekeken of reparatie rendabel is en de oplossing kan zijn. Na een reparatie kan u nog jaren plezier van uw dak hebben.

Vernieuwen en renoveren van daken

Daken zijn onderhevig aan weersomstandigheden. Na verloop van jaren bent u aan een nieuw dak toe. Duurzaamheid is daar bij belangrijk. Samen met u kijken we wat in uw situatie de meest duurzame oplossing is.

Foto's

Hieronder vindt u een greep uit de werkzaameheden die we hebben verricht, zowel voor particulieren als bedrijven.

Overige werkzaamheden

Door de jaren heen is Zoomdak betrokken geweest bij vele projecten, groot en klein. Bij deze projecten heeft Zoomdak een netwerk van vaklui opgebouwd met uiteenlopende disciplines. Hierdoor is het voor Zoomdak geen enkel probleem om een uitbouw van uw woning of garage volledig uit handen te nemen. Zoomdak zorgt voor een vakkundige uitvoering van metselwerk, tot loodgieterswerk, elektrische installatie en uiteraard de dakbedekking.

Ook voor allerlei uiteenlopende klussen bent u bij Zoomdak aan het goede adres!

Contact

Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of gebruik het contactformulier om ons een bericht te sturen.

06 - 185 147 26

Telefoon

info@zoomdak.nl

Email

20105860

KvK
Uw bericht is verzonden.